Politika privatnosti

Opseg ove Politike privatnosti

Za osobne podatke koji se prikupljaju i dalje obrađuju u skladu s ovom Politikom privatnosti, voditelj obrade podataka je Udruženje za nauku i autizam.

Udruga za nauku i autizam (“nAUkaTIZAM”, “kontrolor”, “mi”, “naš” ili “mi”) posvećena je zaštiti prava na privatnost korisnika naše web stranice i drugih usluga (dalje u tekstu “ korisnici”, “vi” ili “subjekata podataka”). Ova Politika privatnosti opisuje kako mi i naši partneri obrađujemo podatke o vama.

Ova Pravila privatnosti odnose se na našu web stranicu i druge društvene platforme, kao što su Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube, itd. Naše web mjesto i naše druge usluge zajednički nazivamo našim “Uslugama” u ovoj Politici privatnosti.

Saznaj više

Politika kolačića

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju šta su kolačići i kako ih Udruženje za nauku i autizam (“nAUkaTIZAM”, “mi”, “nas” ili “naš”) koristi na www.naukatizam.org i svim mikro-stranicama ili poddomenama takvih web stranica ( naše „web stranice“) Potičemo vas da u cijelosti pročitate politiku kako biste mogli razumjeti koje informacije prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste.

Ova Pravila o kolačićima dopunjuju i predstavljaju sastavni dio naše Politike privatnosti, kojoj možete pristupiti ovdje.

Saznaj više