Postani član udruženja

Volontiraj

Mogućnosti sponzorstva

Postani član udruženja

Biti članom nAUkaTIZAM udruge znači biti dio naše priče, znači razumjeti našu misiju, viziju, i promovisati globalne inicijative Udruge kroz lokalna i regionalna djelovanja, sve u korist globalnog dobra u društvu kojem pripadamo.

Učlanjivanjem pokazujete društvenu odgovornost, podržavate naša nastojanja, postajete aktivni nositelj promjena, te direktno doprinosite poboljšanju kvaliteta života osoba sa dijagnozom iz spektra autizma.

Članom/icom Udruge može postati svaka osoba koja podržava viziju, misiju i ciljeve organizacije te se slaže s odredbama Statuta, za region u kojem postaje član.

  Učlani se da volontiraš

  Volonterstvo je jedan od najsnažnijih elemenata koji doprinose razvoju i oblikuju demokratske promjene u svakom suvremenom društvu. Ujedno je i osnova koja omogućuje osobama uključivanje u društvene procese. Davanjem svog slobodnog vremena, znanja i iskustava, entuzijazma i energije, građani/ke tako značajno doprinose razvoju svoje zajednice i društva u cjelini.

  Zahvaljujemo vam na želji da kroz volontiranje pružite pomoć nAUkaTIZAM udruzi. Molimo vas da nam popunjavanjem ovoga obrasca ostavite osnovne podatke o sebi i raspoloživosti za volontiranje, kako bismo vas mogli kontaktirati.

  Ujedno vas molimo za strpljenje, ukoliko će nam trebati malo duže da vam se javimo.

   Mogućnosti sponzorstva

   Zahvaljujemo Vam što ste se našli baš na ovoj stranici i što razmatrate opciju sponzorstva nAUkaTIZAM Udruge!

   Unaprijeđenje kvalitete života djece i mladih je zajednička zadaća svih nas. Kad je riječ o životima djece s autizmom, taj zadatak je znatno složeniji zbog mnogostrukih zdravstvenih potreškoća koje dolaze s autizmom. Autizam se danas javlja na 1 od 54 djece i svake godine raste u svojoj pojavnosti, što od nas zahtijeva znanstveni odgovor za uspostavu bolje kvalitete življenja uz autizam.

   Ako želite više informacija o aktuelnim projektima nAUkaTIZAM Udruge koje možete sponzorirati, stojimo Vam na raspolaganju.

   Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših donatora. Prikupljamo nužne, osnovne podatke o donatorima (naziv fizičke/pravne osobe te email adresa) kako bi ih mogli kontaktirati vezano za posebne pogodnosti. Donatorima dajemo mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime pojavi na službenoj i javnoj listi donatora. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

   Kontaktirajte nas da saznate više.

    Podrška drugih organizacija: